Reproducere fotografică

Reproducere
fotografică

Am creat un serviciu dedicat, deoarece am sesizat importanța reproducerii lucrărilor de artă și complexitatea procesului de fotografiere. Până la momentul actual ne putem mândri că am fotografiat un numar impresionant de fotografii de artă care ne recomandă.

Evenimente artistice

Evenimente
artistice

Piața de artă românească a devenit tot mai dinamică în ultimii ani. Pentru ca aceste evenimete să aibă vizibilitatea binemeritată credem că este mai mult decât necesar să se apeleze la servicii dedicate. Noi ne responsabilizăm să punem lumina cea mai favorabilă fiecare eveniment la care participăm.

Video

Video

Captarea actului artistic trebuie abordat cu maximă seriozitate și profesionalism, având în vedere caracterul unicat al scenelor. Noi am înteles acest lucru și venim în întampinarea oamenilor de artă cu servicii de înregistrare video de cea mai bună calitate.

Spații expoziționale

Spații
expoziționale

Obiectul sau actul artistic este de cele mai multe ori condiționat de spațiul în care se află. Forma și lumina în care se desfașoară actul artistic poate fi definitoriu în percepția privitorului. Prin fotetografiile noastre poți să prezinți cu încredere mai departe atmosfera evenimentelor dumneavoastră.